Spune-i să aplice în fiecare zi suc de lămâie (stoarsă) pe zona afectată de acnee.
Un alt remediu naturist este coaja de portocală rasă, amestecată cu foarte puțină apă, până se transformă într-un lichid (aproape) omogen. Se aplică pe zona respectivă.
Transmite-i să aibă grijă la alimentație!
Sănătate!
E f bine ca s-a decis sa incerca tratamente naturiste, pentru ca chiar daca nu fac bina rau nici atat, spre deosebire de alte creme cu chimicale pe care daca le aplici risti sa se extinda sau sa se agraveze.Tratamente naturiste sunt muuuuuuuuuuulte.Se poate duce oricand intr-o farmacie naturista si sa intrebe si acolo farmacista.Eu o sa iti zic ceva ce stiu din propria mea experienta:ceai de musetel, crema de galbenele cu propolis f buna pentru cosuri, la fel si mierea de albine(pe care fie o aplici pe toata zona si o lasi cam 20-30 min sau o pui pe cosu buclucas si pui un plasture peste si lasi asa peste noapte.La mine asta chiar functioneaza mai ales la cosurile mari si dureroase.)Oricum mai da si tu o cautare pe google, gasesti tot felul de masti si remedii.
Prietena ta n-are internet sau e alter ego-ul tau?
Skinoren e o crema foarte buna.
Doctorul mi-a recomanda tratamentul natural de la vervory. Penttru mine a fost un succes.