Mă gândesc că ar putea fi: Nevralgie intercostală este o afecțiune caracterizată de durere sau senzație de arsură în partea laterală a trunchiului, care poate fi declanșată de compresia sau iritarea nervilor intercostali. Această afecțiune poate provoca senzația de căldură sau de lichid fierbinte pe piele. Tulburări neurologice Anumite tulburări neurologice care pot provoca senzații anormale sau disconfort în diferite părți ale corpului, Dar să nu uităm și nu vreau sa omit și e posibil sa fie vorba de Tulburări psihologice, Uneori, senzații fizice neobișnuite pot fi legate de stres, anxietate sau alte tulburări psihologice Este posibil ca senzația de căldură sau de lichid fierbinte să fie o manifestare a anxietății sau a stresului. Dar ar fi mai bine sa consulte un medic neurolog sau un medic, eu am spus doar ce cred eu că poate, nu am vrut să omit stresul pentru ca și eu sunt așa foarte stresat, dar ca să fie sigura ii recomand o consultație la un medic neurolog.
Ups acum mi-am dat seama ca ar putea sa fie de la menstruatie
noroc de domnu trophin, ca altfel credeam ca cine stie ce probleme are fata de care zici
Iar te-ai intors mai copil atomic? de la ce spital de psihiatrie scrii? ti-au dat astia acces la internet?
in exprimare si gandire esti exact ca Nicusor : https://www.youtube.com/watch?v=63DFtm5K5Rs
Nu-i mai cauta in coarne...astepta sa fie bagat seama.Si cu cat i se comenteza mai mult, cu atat prinde aripi.
Eu cred ca daca nu ar luat in seama, sa vorbeasca singur. Poate se plictiseste.
Ai dreptate!
Nu inteleg nimic.
Era un raspuns pentru retardatul asta @UtilizatorulAnonimat, care isi face conturi in fiecare zi, creaza topicuri si apoi cine ii raspunde pe acele topicuri primeste mesaje jignitoare apoi oriunde postam noi cei care i-am raspuns vreodata pe topicurile lui, cu alte cuvinte ne vaneaza
deci nu era pentru tine mesajul ci pentru el! mesajul de mai sus a ramas cumva suspendat in aer, pentru ca primeste suspend la un cont, i se sterg anumite mesaje, dar el continua sa traiasca ca un parazit ce este, nu scapi de el de parca ar fi virus fara tratament! intra iar si iar de pe alte conturi.
cred ca daca am cunoaste o asemenea persoana in realitate am vedea dupa fata lui ce limitat este si ce distrus psihic!
adica sa iti faci zilnic alt cont ca sa fii banat...
in fine
Ok, atunci nu ar strica sa mearga la un medic
o asigur de faptul ca medicii nu catalogheaza oamenii ca fiind nebuni! de fapt nici din punct de vedere a psihiatriei nu exista termenul de "nebun", sunt oameni cu tulburari mintale sau cu afectiuni mintale!
deci nu va fi catalogata in acest fel de nimeni!
pe langa asta, nici nu am certitudinea ca problema ei este de natura psihica!
Nu stiu daca ai zis in gluma sau in serios, daca ai intelege cu cine avem aici de-a face, cu om problematic care intreba cum il poate cunoaste pe lucifer si ce fac demonii in iad, ai intelege ca pentru oameni ca el nu exista termeni frumosi
si da, retardat i se aplica, conform dex-ului retardat = Care nu s-a dezvoltat normal din punct de vedere intelectual; înapoiat mintal.
deci nu l-am jignit este exact ceea ce il defineste
eu m-am referit si prin acest mesaj si in celalalt la acest NiciodataFree, nu m-am referit nicio clipa la cel care a deschis topicul!
Mihaela_Sutu_1975 întreabă:
Mario1996 întreabă: