@Legiuitoarea,
De ce sa merite o bataie zdravana? Iarta-ma ca iti spun, dar propozitia aceea nu isi are rostul. Eu mi-as dori sa fiu slaba. Nu merita nici o bataie. Si daca totusi crezi, motiveaza! Da un fapt concret pentru care sa fie batute.
Acum sa trec la subiect:
Da, este o diferenta destul de mare, dar nu tu esti problema. Ea este, din pacate, anorexica. Eu sunt destul de scunda si cam grasuna... Am 10 ani, 1.46 si 37 kg.
Bună.
Ea trebuie să aibă 57 de kilograme (este anorexică) iar tu 54 de kilograme.
Meritați o bătaie zdravănă!
Pa, pa.
@Legiuitoarea, ce's raspunsurile alea de c***t pe tine? cum adica merita o bataie zdravana? pentru ce?! wtf.
E normal ca tu sa arati normal iar ea sa fie anorexica? asta e faza reala.am 1.63 si 52, 5 kg
Tu ai o greutate normala.Mai bine mai da un kilogram sau doua jos. Faza e ca ea e prea slaba.Voi doua aveti o inaltime foarte mare.Adica fratele meu are 14 ani si are 1'64.
Nu le asculta pe fetele care zic ca iti trebuie cu 10 kg mai putin decat inaltimea.Nu este corect.Adica eu ar trebui sa am 26 de kg daca le-as asculta.
@StefySmile
Nu esti scunda.Eu am 10 ani, 1'36 si vreao 37 de kg.Iti dai seama cum ma simt eu.
Nu mai manca paine si dulciuri,fa mult sport, mananca multe fructe si legume, 6-8 pahare sau chiar mai multe de apa pentru ca trebuie sa te hidrratezi.
Sper ca te-am ajutat!
Bafta si noroc!
@ioana,
Ma simt prost fiindca sunt aproape cea mai scunda din clasa... Si fiindca am burtica
E noormal se zice ca trebuie sa ai cu macar 10 kg mai putin de cat analtimea. eu am 11 ani si am 1, 55 si 42 de kg... funda? te rog
Pentru varsta voastra suntei destul de inalte ......
esti bine la 1, 64 la 50kg.si oricum ai timp sa slabesti... abtine-te de la dulciuri si nu manca dupa ora 19...si moooolt sport :X
Hey,Albinegru . Ideea este ca voi doua sunteti extrem de inalte pentru varsta voastra si nu ati apucat sa acumulati greutate pentru o crestere atat de rapida.Colega ta nu e anorexica.Ea are o greutate buna, faza e ca doar a crescut foarte repede.Si tu ai o greutate medie, eu zic ca destul de buna avand in vedere ca ai cu 14 kg mai putin decat inaltimea, deci ar trebui sa arati bine.Nu te mai stresa atat, e ok!
Doamne nu te mai gandii la asta... nu stiu de ce vor toate fetele sa fie slabanoage duceti-va frate in libia si nu mancati decat iarba si poate va convine daca ramaneti piele si os...
Pai trebuie sa numai mananci multa paine...si nu stiu incearca sa mananci mai multe legume si fructe:*sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă:
veroni4ica întreabă: