| Maddutza96 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna areniste bube rosii pe piele. Nu este pojar sau altceva de genul asta. Stiti cumva ce ar putea fi? POate sunt de la caldura? Imi puteti spune ce as putea sa ii dau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandraalis a răspuns:

Poate a facut alergie la mancare; sapun; gel de dus; crema de corp; o bluza noua; detergentul folosit la spalarea bluzei.
Poate face si din cauza excesului de transpiratie.
Simte ca o mananca pielea?
In acest caz poate sa i-a un flonidan sau symphoral.
Dar, de ce nu merge la medic?

4 răspunsuri:
| HappyCandy a răspuns:

Eu am alergie la soare, uneori cind ma expun mult muult la soare imi apar bubite pe tot corpul unde m-am bronzat, dar era momentana, aveam aceasta alergie cam vreun an, acum nu, succes

| Uoana a răspuns:

Si mie imi apar pe piept, cand ma enervez sau plang, pete rosii care ma mananca, da' imi dispar dupa cateva minute..la mine e pe sistem nervos, nu stiu la ea... poate a facut alergie la ceva ce a mancat

| alexTT a răspuns:

Are inceput de sifilis.

| AMihai a răspuns:

Sunt itchy bubiţele?