| Adytza551 a întrebat:

Prietena mea mi-a zis ca o sa se opereze la plamani pe data de 19.04. 2014 ca are o pata,, a fost programata cu o luna jumate la operatie adica pe 19.04. 2014 si acum imi zice ca a vorbit maicasa cu medicu si ca a schimbat data operatiei dupa paste la vreo 2-3 zile se poate? sau e o minciuna gogonata sa imi fie mie mila de ea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Huh?

| Anonimul8297 a răspuns:

Poate fi si o minciuna sau nu, dar de unde crezi ca noi, care nu stim firea si caracterul prietenei tale, vom putea stii?
N-ai alta varianta decat sa o crezi. De ce nu ai face-o? Intr-o relatie trebuie sa ai incredere, ca daca stai gelos si in dubii, nu o sa iasa bine.

| Nume2 a răspuns:

Ce?

| Geanina2000 a răspuns:

Gandeste-te ca poate fi o "capcana" pentru a-ti dovedi iubirea ta, fata de ea. Dar totusi, nu o lua in joaca in legatura cu data operatiei.
Stai alaturi de ea, si arata-i ca o iubesti si sprijini, pentru ca va pune pret pe evenimentele din momentele grele ale vietii, cum ar fi aceasta.