Eu zic ca are putin cam multa carne si de aceea trebuie sa faca si mult sport . Sa manance dimineata , la pranz si seara dar mai putin . Dimineata este bine sa mananci putin mai mult pentru ca este cea mai importanta masa a zilei , la pranz mananci variat iar seara nu mananci mai mult de un fruct , sau daca chiar ti-e foame poti sa mananci un bol de cereale . Si spune-i prietenei tale ca cura de slabire fara sport nu face nimic , dar nici sportul fara cura nu face nimic deci spune-i sa se echilibreze . A si este bine sa evite gustarile dintre mese si dulciurile . Multa bafta si sper ca te-am ajutat cu ceva ! ( si eu sunt plinuta daca de asta tine ea cura de slabit )
Eu zic ca are putin cam multa carne si de aceea trebuie sa faca si mult sport. Sa manance dimineata, la pranz si seara dar mai putin. Dimineata este bine sa mananci putin mai mult pentru ca este cea mai importanta masa a zilei, la pranz mananci variat iar seara nu mananci mai mult de un fruct, sau daca chiar ti-e foame poti sa mananci un bol de cereale. Si spune-i prietenei tale ca cura de slabire fara sport nu face nimic, dar nici sportul fara cura nu face nimic deci spune-i sa se echilibreze. A si este bine sa evite gustarile dintre mese si dulciurile. Multa bafta si sper ca te-am ajutat cu ceva! ( si eu sunt plinuta daca de asta tine ea cura de slabit )