Dacă îţi zice să te arunci în cap de la etaj tot la fel te întrebi dacă s-o faci sau nu? Fumează dacă vrei nu dacă-ţi spune ea. Nu ai pic de personalitate?
Nu fuma.Inteleg ca ai iubita/prietena, dar relatia voastra ar trebui sa aiba niste limite, parerea mea.Adica nu sa te indemne sa faci ceva, sa-ti schimbi modul de viata, sa devii altfel decat esti.Ar trebui sa ii aceeptam pe cei de langa noi asa cum sunt si fara sa incercam sa-i schimbam.Plus ca fumatul nu este deloc un lucru benefic.
Categoric nu! Eu am rezistat o viata intreaga sa nu fumez oricine orice a zis si nu-mi pare rau.Pe urma cei care au fumat au venit la mine si imi tot ziceau ca e o prostie dar acum ca s-au obisnuit le e f greu sa renunte dar majoritatea pina la urma fara sa le cer mi-au dat dreptate ca bine am facut ca nu m-am apucat niciodata.
Depinde ce... tutun in niciun caz, in schimb THC, Salvia, Kratom... poti incerca daca vrei.
Nu lua în seamă răspunsurile penibile gen „renunţă la prietenă". Ce oameni cu caracter de rahat. Dacă fumează e treaba ei, îi spui maxim să-şi vadă de ea vehement şi gata. Nu renunţi la prietenia cu un om doar că fumează, e o imbecilitate.
Da! ce mai astepti? Nu stiai ca esti mai respectat/a cu cat fumezi de mai devreme? Asa de batuti in cap am ajuns noi, adolescentii din ziua de azi, te trezesti ca in cateva luni si copiii de 4 ani baga tigara in gura, injura si chiulesc de la gradinita
Faptul ca te obliga sa fumezi nu inseamna ca iti face un bine. Probabil alti oameni din gasca ta (nu ii numesc prieteni pentru ca nu am cum) fumeaza si te considera o ciudata pentru ca nu fumezi, iar prietena ta probabil nu vrea sa te considere aia ciudata
Parerea mea: daca iti sunt prieteni, te vor accepta asa cum esti. Plus ca e o mare prostie. Nimeni nu ar trebui sa fumeze, iar comercializarea tigarilor ar trebui sa fie ilegala. Dar noi stam si ne facem griji de tigari, cand astia vor sa legalizeze prostitutia si drogurile Cred ca totul e in zadar, pana la urma tot prostia conduce.
P. S Acesta e doar un sfat. Daca ai coeficientul de inteligenta de ordinul unitatilor iti garantez 100% ca nu vei da doi bani pe ce am scris aici
Pa, pa
Hei, Teo, genial răspuns. Ăsta e primul ce ţi l-am văzut vreodată (am răsfoit ceva, dar nu mi-am pierdut timpul degeaba). Nu ştiu de ce te considerai tâmpit pe vremea când l-ai scris că mie îmi pari la fel de matur ca acum. De atunci te urmăresc . Minunate idei, minunat mod de a gândi, sincer. Felicitări!
Nu in nici un caz...nu este prietena ta, daca te indeamna sa faci lucruri pe care nu le doresti
Sunt numeroase boli... darorita acestui lucru...vezi-ti de treaba!
Vaaii... O sa ti se ingalbeneasca dintii si o sa ai o dantura de femeie de 80 ani:O:O...plus ca nici plamanii tai nu vor fi prea inantati
Buna. Sfatul meu e sa NU te apuci de fumat!. Apoi nu o sa te poti lasa de ele! Si probabil ca ea de aceea te si indeamna
. Ca ea nu se poate lasa. Daca te indeamna sa fumezi inseamna ca nu ti-e prietena adevarata.Succes!:* Sper sa iei o decizie buna.Pa-pa
.
Iti zic doar atat: aia nu-ti e prietena. nu te apuca sa fumezi, nu mai poti sa te lasi pe urma, iti e foarte greu. daca prietena ta fumeaza, ar trebui sa-ti interzica sa o faci si tu. prietenii mei asa fac, au zis ca e cea mai mare prostie din viata lor si ca daca ma prind fumand ma bat de ma usuca. sfatul meu este sa nu fumezi, si daca insista sa termini prietenia cu ea.
in definitiv e alegerea ta. ai grija de tine!
Daca fumezi poti face cancer asa ca nu. mai bine ii zici prietenei tale decat sa mor mai bine lasa-ma in pace
Se mai poate chema prietena?
Mai... poate ea are vreo problema[financiara, sentimentala.eu stiu] si crede ca ti'ar face si tie bine fumatul, dar nu! Sa nu cazi in aceste "capcane"
.
Fa cum vrei pana la urma e viata ta, corpul tau, alegerea ta.Tot ce pot sa-ti spun este ca fumatul dauneaza, dar iti mai zic fa
vrei
Tu nu trebuie sa iei o decizie influentata de comentariile de aici. Trebuie sa iei o decizie singura, dar in primul rand sa stii care sunt consecintele fumatului. Acum totul depinde de anturajul din care faci parte.
Crezi ca asta e un motiv bine intemeiat pentru a te apuca de fumat? Plus ca atunci cand vei incerca sa te lasi, iti va fi f greu.Succes in alegerea pe care o vei face!
Nu!
deci nu te apuca de fumat
pe viitor o sa iti para rau o sa regreti toata viata aceasta decizie
crede-ma stiu
Mai bine indeamno pe prietena sa se lase.
te asigur ca tigara din propria experienta nu te ajuta cu nimic.
Iti dai seama, nici macar o emotie acolo
Xerol întreabă: