| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Prietenei mele i s-a intamplat sa isi simta inima ca si cum batea stransa intr-un pumn, ce poate avea? Va multumesc din suflet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DontDropThatThun a răspuns:

Cunosc pe cineva cu acelasi sentiment si este din cauza unei posibile fisuri la una dintre venele conectate la inima. (nu stiu sigur daca vena sau artera). Nu e nimic grav, medicii i-au spus ca s-ar putea sa necesite operatie deoarece nu va putea face copii in viitor, insa s-a dovedit ca nu este asa si acum traieste bine mersi fara complicatii cu toate ca mai are palpitatii rareori. Eu cred ca ar trebui sa isi faca programare la doctor deoarece nu te poti juca cu asemenea probleme.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DenisIonut01 a răspuns:

Problemele de sanatate se rezolva la medic, informatiile de pe internet sunt doar informatii in caz ca nu avem medical la dispozitie in acel moment. Du-te la doctor daca este o problema, daca sunteti inca mici poate v-ati inselat.