anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenei mele nu i-a venit ciclu luna asta, a trecut deja o luna de la ultima menstruatie, care a fost prin 20 decembrie nu mau stiu exact stiu doar ca era inainte de craciun. iar dragoste am facut mereu protejat... daca nu ii vine ce ne sfatuiti sa facem? Ea vrea sa forteze ciclu din cate mi-a zis cu apa rece sau nustiu nu ma pricep, dau funda :-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Nu exista sa forteze aparitia menstruatiei, daca incearca prostia cu apa rece nu va reusii decat sa raceasca zdravan la organele genitale si sa faca complicatii care pe viitor pot duce la sterilitate, cat priveste faptul ca intarzie menstruatia pot fi mai multe cauze, nu neaparat o sarcina dar nu este exclus din start nici asta, totusi sa faca un test de sarcina si apoi vedeti cum stau lucrurile

1 răspuns:
| Klandestin a răspuns:

Pai e mosibil sa fii ramas insarcinata daca nu a venit ciclu, sa faca un test de sarcina...