| TamasEdy1993 a întrebat:

Prietenei mele nu i-a venit ciclu, ultimul s-a terminat pe 15 martie, iar pana azi pe 1 mai nu i-a venit, nu a avut contact sexual in ultimele 2-3 luni si i-a venit până acum. Mananca suficient de bine si nici racita nu cred ca ar fi. Niste sfaturi va rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MaryMaria333 a răspuns:

Eu nu pot sa inteleg DC nu intreaba de
maicasa eventual ca e mai trecuta prin viata si nu o rade pe la spate?! Cu o mama se poate discuta deschis despre asta. Sau daca chiar nu vrea sa se duca la doctor ca precis are vreo infectie. Daca sa fufu pe ascuns sigur o fi gravida. Sa isi ia un test de sarcina. Cel mai sigur.
Mie odata mi-a fost rau si o prietena ma intreaba "daca esti gravida?" Eu i-am spus ca nu am cum sa fiu ca mi-a venit ciclul dupa dar m-a luat cum se poate ramane gravida peste el. Nu stiu cat de adevarata e faza asta, dar ce a crezut ea nu-i valabil nici pana in ziua de azi laughing))