Bună.
Ai o alimentație săracă în nutrienți, consumă alimente diversificate, puțin și des.
Posibil să fie o anemie de fier!
Pa, pa.
Va multumesc mult pentru raspunsuri! intr-adevar. nu prea mananc fiindca vreau sa slabesc. Fac mult sport si mananc putin. Cred ca mai bine ai fi sa mananc sanatos si daca nu-mi trece sa merg la un medic . O seara buna!
Altadata nu mai raspunde aiurea. Am 15 ani. sunt virgina. Acest site nu este facut pentru batai de joc.Du-te la colegii tai de clasa si fa glumele astea de pompier.
Am patit si eu odata. Era baia prea fierbinte si cand am iesit am lesinat si tot mama m-a dus in pat.
Giuli. pai, e cam naspa treaba . Dar cred ca e in regula, se prea poate sa fie doar de la alimentatia ta. Acum nu merge pe mana mea. nu stiu ce sa zic. Sper sa fii bine >
E de la nemâncat. Nu prea mănânci, și asta e aproape anemie.Am pățit și eu când eram mică, ia fierum hausman(dacă am scris bine) sau alte medicamente care provoacă poftă de mâncare, nu e de jucat! Ar fi mai bine să te duci la doctor, aici primești diferite răspunsuri și nu putem fi doctori ca să știm exact ce ai.
Buna!
Da si mie mi s-a intamplat o data sau de doua ori nu mai stiu sigur. Am facut baie si cand am iesit, la fel mi-am pus prosopul, am ametit pur si simplu, cred ca s-a intamplat deoarece mi-am pus capul asa in jos. Cred...
Dar am mai facut asa de multe ori, si nu am ametit. Oricum... e de la lipsa de calciu si pentru ca nu mananci. Zic sa mananci la greu fructe si legume (te si dezvolti), sa bei lapte, si incearca sa mananci si carne, si mananca de cel putin 3 ori pe zi.
Si nu poate fi ceva grav..., e doar de la calciu.
Sper ca te-am ajutat !
Poate fii si de la tensiune, din cauza apei.Ti-a scazut tensiunea.probabil ai facut baie in apa prea fierbinte.Am patit si eu, am facut baie in apa cam fierbinte, stand in apa m-am obisnuit cu temeperatura apei, dar cand am iesit mi s-a inatamplat la fel ca si tie. Evita sa faci baie in apa fierbinte.
Fata draga, poate fi ceva grav, da.Ori sa fie vorba de o anemie, ameteli si chestii de genul.Nu sunt doctor, nu.ti pot spune exact, dar stiu clar ca si mie mi se intampla mereu acest lucru.E ca si cand as vedea blur in fata ochilor.Mai degraba, dai fuguta la un doctor, sa vezi despre ce poate fi vorba.Eu nu pot decat sa-mi dau cu parerea si..cam atat! Vreau sa subliniez faptul ca nu poti scoate de tot din alimentatie painea si carnea, deci carbohidratii si glucidele.Ai putea sa mananci 2-3 felii de paine integrala pe zi, de pana la 3 ori pe saptamana niste orez fiert cu legume, mai rar carne rosie, mananca peste mult, cel putin cat poti tu de des. Ceea ce faci tu nu este bine, ai o alimentaie dezechilibrata. Vrei cumva sa slabesti? Sau?
Am si eu problema asta frecvent.Da este cauzata pe baza lipsei de calciu, sau fier, si cred ca ai o usoara anemie.Si eu am tot 15 ani si mi-a aparut aceasta problema cand incercam sa scap de pacatoasele kilograme in plus.Nu ai de ce sa te sperii, cu o alimentatie echilibrata si sanatoasa o sa fie totul bine. Daca vrei sa slabesti iti recomand Colon Help, ajuta si iti mai taie pofta de mancare, fara a-ti face rau.Pentru a obtine o masa echilibrata iti sugerez
http://www.csid.ro/calory-calculator/.Stiu si eu ce nasol e sa ai aceea senzatie de ameteala. Sper sa iti treaca.