anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenii mei beau energizante, as vrea sa încerc și eu dar îmi este frica sa beau, deoarece am avut niște probleme cu inima. As putea sa beau și eu sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ACTH a răspuns:

Daca stii ca ai probleme cu inima, n-ar fi tocmai indicat.
Sunt niste mizerii energizantele.
Cu fisa medicala si cu sfatul medicului, aflii daca esti apt sa bei fara niciun inevitabil pericol.
De murit nu mori daca gusti, sau daca bei proportionat, insa nu ti le recomand.

| dupacupa444 a răspuns (pentru ACTH):

Mulțumesc ca mi-ați răspuns dar nu sunt sigur dacă chiar am o problema cu inima adică asta mi se întâmplă acum un an adică ma înțeapă inima pentru 10 secunde și asta se întâmplă de multe ori noaptea și ziua mai rar

| ACTH a răspuns (pentru dupacupa444):

Cel mai bine consulta-te, deoarece nu este deloc in regula sa ai astfel de simptome. Fie ele banale, cel mai bine afla ce ai, ca sa stai linistit.

| dupacupa444 a răspuns (pentru ACTH):

Am fost și la un doctor iar el a spus ca nu am nimic absolut nimic

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Prietenii tai o sa aiba si ei probleme cu inima. Este doar o chestiune de timp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca altii sunt prosti vrei sa fii si tu? Cum esti tu asa speriat mai lasa-te de prostii cine stie ce reactii o sa ai