| elvira23 a întrebat:

Prietenul meu a calcat stramb cu piciorul drept sau a dat in ceva tare dupa cum am inteles si il doare piciorul de 3 zile nu poate sa paseasca pe toata talpa cum trebuie, ce alifii sau medicament recomandati, nu cred ca e vorba de pus in ghips ca inca poate sa mearga cu el doar ca schiopateaza! si este un pic un pic umflat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| HoneyPot a răspuns:

Fastum Gel aplicat pe locul unde doare si in jur, scrie pe prospect mai exact. Daca are zone invinetite pe talpa sau pe picior, dureri prea mari, sau imposibilitatea de a misca vreun deget de la acel picior atunci n-are rost cu medicamente, sa mearga direct la ortopedie. Pot fi si oase rupte sau fisuri.

| GosGrl a răspuns:

Mergeti la doctorul de familie happy poate e sclintit.

| dutzu0902 a răspuns:

Totusi trebuie sa consulte un medic si sa faca o radiografie...nu se poate sti ce are.,...