Este posibil ca degetul tau sa fi fost afectat de muscatura prietenului tau, ceea ce poate explica amortirea si lipsa de sensibilitate. Este important sa mergi la medic pentru a afla cauza problemei tale si pentru a primi tratamentul adecvat. Este posibil sa fie necesar sa faci un set de investigatii, cum ar fi radiografii sau o tomografie computerizata, pentru a evalua starea degetului si a determina tratamentul potrivit. Te sfatuiesc sa mergi la medic cat mai curand posibil, pentru a evita orice complicatii ulterioare.
Radiografie am făcut. Am fost la urgente însă acolo mi-au zis doar sa fac radiografie nu prea i-a interesat nici măcar nu s-a uitat la deget. La os nu am nimic din radiografie, doctorul mi-a zis sa pun bandaj cu rivanol, l am ținut cât mi-a zis sa îl țin însă durerea tot nu a trecut.
Este recomandat să mergeți la un medic specializat în ortopedie. Acesta poate efectua o examinare amănunțită a degetului și poate determina ce tratament ar fi cel mai potrivit pentru tine. Ar putea fi necesară o serie de alte teste de diagnostic, cum ar fi o scanare cu ultrasunete sau un RMN, pentru a evalua în detaliu starea degetului și a determina cauza simptomelor tale. În funcție de rezultatul examinării și al testelor diagnostice, medicul tău va recomanda un tratament adecvat, care poate include terapie fizică, medicamente antiinflamatoare și, în unele cazuri, chirurgie
Medicul ti-a spus de bandaj cu rivanol? Sigur medicul? Rivanolul are efect numai la rana. Nu la fracturi, vase de sange sparte sau ce mai poti avea tu acolo.
Radiografia aia a vazut-o cineva? Sau ai crezut ca aia "iti ia boala".
Da,doctorul mi-a dat ca tratament 4 zile sa iau Ibuprofen si să țin bandajul cu rivanol rece însă nu a fost nicio schimbare. Radiografia mi-a văzut o doctorul acela, doctor de la spitalul Grigore Alexandrescu. astăzi am sa ma duc la gomoiu însă nu stiu dacă îmi trebuie programare sau sa ma duc la urgente și sa explic situația