Calmantele nu rezolvă. Unica rezolvare, schimbi stilul de viață.
Fără dulciuri de nici un fel. Salate, legume, fructe. Ouă, iaurt.
Zilnic, gimnastică, mers, plimbare, 2 ore.
Culcare la 10, sculare la 6.
Cauți activ un prieten nou.
Orice altceva nu te ajută.
Poti sa nu mai bagi in seama aceste lucruri. Care este problema? Ai investit prea mult timp in relatia asta ca acum sa lasi totul deoparte? Poti foarte usor sa faci asta.
Considera ca nu a fost o relatie, ci un moment din care ai invatat ceva.
Daca tu vrei sa te simti bine, te simti bine ^_^. Da-l incolo, sunt convins ca ai si uitat de el acum 3 secunde cand ai citit ce am scris aici.
Unele chestii de genul asta nu te lasa cam orice ai face. Gaseste-ti cit mai multe lucruri de facut. Preferabil si o relatie noua. Incearca sa nu ii dai timp creierului sa o ia razna. Unii vor zice ca merge si cu un psiholog. POATE. Altii sa mergi la un popa. Nu zic nu, unii popi sunt mai utili ca psihologii. Ma refer la popi de-aia cu care chiar poti discuta, nu care iti dau lista de matanii, post, si alte timpenii de-astea.
Depinde si de cat timp v-ati despartit, ca daca e recent e cumva normal sa se intample asta.
Încearcă pur si simplu sa iti ocupi timpul cu altceva, sa iti găsești pe altcineva (doar sa fi mai precauta) si lasa totul in spate.Nu merita sa te imbolnavesti.
Mergi la un psihiatru si discuta de toate astea. Aici nu putem sa ti dam calmante
Treci peste si gata.izi, adica ce rost are sa te framante trecutul cand poti avea un viitor mult mai bun
Accepti faptul ca greseala lui nu e vina ta si nu are legatura cu tine, ci e datorita unor nesigurante, unor probleme intern refulate ale lui. Poate apelezi la ajutor profesional daca e nevoie.
Priveste-l pe el ca pe o persoana care s-a ratacit in drumul sau. El are dreptul sa plece, dar tu ai dreptul sa nu il primesti inapoi. Oricum nu vrei un barbat infidel. Si daca nu il mai vrei, incepe sa ierti si sa uiti, trebuie sa lasi procesul de vindecare sa aiba loc, iarta-l pentru tine si uita-l, nu-i acorda timp pretios din ziua ta, alunga orice gand care tine de el. E foarte greu, stiu asta, dar cu timpul e posibil. Ai nevoie de rabdare si putere.
Du-te la psiholog (sau măcar la medicul de familie și te poate trimite el mai departe la psiholog dacă e nevoie), fiindcă dacă ai de o perioadă de timp aceste reacții iar ele nu trec, s-ar putea să fie o problemă mult mai adâncă decât crezi. Mi-e să nu evolueze într-o tulburare de anxietate sau ceva asemănător, așa ceva poate avea clar și efecte fiziologice care pot degenera. Nu e deloc bine pentru sănătate să te enervezi constant, de aceea îți recomand să mergi la psiholog, te va ajuta să îți controlezi aceste emoții ca să nu mai fie supărătoare.
Multă sănătate!
Vizitează multe locuri noi și socializează cât mai mult. Fă asta în viața reală, nu în mediul virtual.
Ai doar o viață, deci, profită la maxim.
Toti am trecut prin asta si crede-ma cel mai bine este sa te pui pe tine pe primul loc mereu. Sa fii o prioritate, nu o optiune. Iti recomand pagina de Instagram a Christinei Ich, sigur te vor ajuta story-urile salvate la repere?