anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu s-a pricopsit cu o alergie in zona… aceea…. Sau iritatie, nu stiu ce e, si ma banuieste pe mine de infidelitate.Totusi, mie nu mi-a aparut nimic. In trecut am avut candidoza, dar mi-a trecut. E posibil ca de la asta sa ii fi iesit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca in trecut ai mai avut candidoza si EL nu s-a tratat simultan cu tine, este vina lui!

5 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Nu imi zii ca nu s-a dus la nici un medic sa vada care e problema? in realitatea (. Ah (( doctori astia ne place sa ii evitam (( din pacate. Eu lasi lua de manuta si iasi arata poarta medicului si pin nu stie ce are nu as risca (( nu se stie niciodata (

| bluedar a răspuns:

Ciuperca, Candida albicans este cea care provoaca candidoza si se gaseste in organismul uman, nu numai in vagin ci si in gat, in gura, la nivel intestinal, insa nu la toate persoanele se dezvolta si devine patogena.Candidoza e adevarat ca recidiveaza, poate deveni si cronica. Cel mai bine e ca prietenul tau sa mearga la un control de specialitate, pentru ca asa oricine poate banui pe oricine, si in caz de infectie la unul din parteneri, din cate stiu eu, se recomanda tratament amandurora. Sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti recomand o vizita in doi la medic, pentru o discutie cinstita, in care sa intelegeti amandoi ce se intampla pe-acolo si sa nu va certati pentru o afectiune care poate aparea dintr-o mie de cauze – antibiotice, anticonceptionale, lenjerie din sintetic, etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce daca lui i-a aparut ceva si tie nu, tot tu esti susceptibila de infidelitate? Pe bune! Toti barbatii fac asa, vai cat ma enerveaza! Mai inainte de toate, te sfatuiesc sa nu mai... faci nimic cu el pana se trateaza si se vindeca ca sa nu iei si tu ce are el... dupa care vorbiti de fidelitate. Cel mai bine te duci si tu la un control...

| oriela a răspuns:

Da, e foarte probabil ca de la asta sa fie, mai ales din cauza caracterului recurent al candidozei...Pe viitor, foloseste prezervativul, sa nu mai existe discutii!