| Saiko2502 a întrebat:

Prietenul meu scuipa sange de cateva luni, i-am tot zis sa se duca la medic dar nu vrea, va rog, ajutati-ma... Tin mult la el dar nu ma asculta, mi-a zis ca scuipa sange doar cand e beat... ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Este posibil sa fie o problema la ficat, insa asta este posibil sa nu fie singura afectiune. Daca a zis ca nu ii pasa ca moare, inseamna ca este un egoist si ca nu ii pasa de tine. Daca nu ii pasa de el, macar ar trebui sa ii pese de sentimentele celor din jur. Din punctul meu de vedere, nici nu ar trebui sa te mai stresezi pentru el.

| Fineas666 a răspuns:

Cati ani are? daca inca nu e major... eu zic sa vorbesti cu parintii lui sa-l convinga sa mearga la doctor! e ceva destul de grav... zic eu.

| Fineas666 a răspuns:

"Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament." Asta scrie inainte sa dai un raspuns!

| Saiko2502 explică (pentru Fineas666):

Stiu doarte bine, dar ce pot face daca el nu vrea sa mearga la medic? Are 17 ani, parintii lui stiu si n-au reusit sa-l convinga sa se duca la medic. Sunt speriata si mi-e frica sa nu-l pierd, cum sa-l conving? A zis ca nu-i pasa daca moare...

| Fineas666 a răspuns (pentru Saiko2502):

Pai, daca e asa de incapatanat nu stiu ce sa zic straight face Daca i-ai spune ca te desparti de el daca nu merge ce ar zice? bine, stiu cum sunt fazele astea ca si eu sunt asa... mi-am rupt mana si nici pana acuma nu am mers la spital laughing

| IustinDiac a răspuns:

El ar trebui sa se gandeasca la medic si tu la un inlocuitor. Mortii cu mortii viii cu viii.

| DANEMERNIC a răspuns:

Daca mananca pahare de ciob de aia scuipa sange, dai spirt si tuica de prune.dul la doctor dq ca o sa il pierzi curand

| Fineas666 a răspuns (pentru DANEMERNIC):

Cu forta nu rezolvi nimic... straight face