Este posibil sa fie o problema la ficat, insa asta este posibil sa nu fie singura afectiune. Daca a zis ca nu ii pasa ca moare, inseamna ca este un egoist si ca nu ii pasa de tine. Daca nu ii pasa de el, macar ar trebui sa ii pese de sentimentele celor din jur. Din punctul meu de vedere, nici nu ar trebui sa te mai stresezi pentru el.
Cati ani are? daca inca nu e major... eu zic sa vorbesti cu parintii lui sa-l convinga sa mearga la doctor! e ceva destul de grav... zic eu.
"Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament." Asta scrie inainte sa dai un raspuns!
El ar trebui sa se gandeasca la medic si tu la un inlocuitor. Mortii cu mortii viii cu viii.
Daca mananca pahare de ciob de aia scuipa sange, dai spirt si tuica de prune.dul la doctor dq ca o sa il pierzi curand
Cu forta nu rezolvi nimic...