| Saiko2502 a întrebat:

Prietenul meu scuipa sange de cateva luni, i-am tot zis sa se duca la medic dar nu vrea, va rog, ajutati-ma... Tin mult la el dar nu ma asculta, mi-a zis ca scuipa sange doar cand e beat... ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
TREBUIE văzut de medic, probleme cu stomacul, ficatul!
Să lase alcoolul.
Pa, pa.

| JoeAlb a răspuns:

Insista cat poti sa-si faca un control. Poate are doar probleme cu dintii si din acest motiv scuipa sange, lucru care nu e grav dar care inseamna ca are nevoie de dentist. Mai grav e sa nu aiba vreo infectie, vreun cancer pulmonar, embolie pulmonara sau corpi straini in caile respiratorii. Sa consulte medicul de familie ca de aia exista.

| OnuOnulică a răspuns:

Buna
Poate nu e ceva grav eu zic sa nu iti faci asa griji de el totusi e mare.

Abh
| Abh a răspuns:

Poate avea de la cancer pulmonar pana la tuberculoza pulmonara, caz in care isi va contamina toti cunoscutii cu care intra in contact. Convinge-l sa mearga la medic!

| marinaa9 a răspuns:

Semne de TBC, ar trebuie sa mearga urgent la un control

| Mikhtarian a răspuns:

Cel mai probabil ficatul.
Alcoolul nu-i face bine, daca nu consulta un medic s-ar putea sa se duca in pamant mai devreme decat ar crede el ori vrea sa faca vreun transplant.
Nu-i de gluma ca nu ai de unde sa iei alt ficat.