Daca nu vrea sa mearga, nu-i bai.Si mie mi s-a intamplat, nici o tragedie, ii cade unghia si se regenereaza iar.
Nimic, daca e capos!
Explica-i:
Daca nu mai suporta durerea si se va infecta degetul, va face puroi, atunci ii va trebui sa indeparteze unghia sau... poate sa-si piarda degetul!
Important este sa nu sa se infecteze.
Sa folosesti iod, apa oxigenata, rivanol.
Dupa un timp unghia afectata cade concomitent cu cresterea alteia.
Sa-l convingi sa mearga la medic sau la un cabinet de asistenta medicala pentru a-i curata rana si a-i aplica cele necesare daca tu nu stii ce si cum.
Gasesti la farmacie o alifie pentru problema prietenului tau:si eu am avut problema asta, mia cazut patul pe degete si am luat si o batiae ca nu am fost atenta (asta mai imi lipsea de durere) si mia cazut unghia si mi-a crescut alta la loc si nu am ramas cu nici un semn.
Nu e nici problema daca nu vrea sa mearga la medic.Eu am aceeasi problema, mi am prins degetul mare de la mina intr o usa si mi s a inegrit unghia pe loc...acum astept sa creasca ca sa pot avea din nou un deget frumos. Eu am avut noroc, unghia a inceput sa creasca si nu cred ca imi va pica. In cel mai rau caz prietenului tau ii va pica unghia dar nu e nici o problema...va creste alta. Am inteles ca nici nu te ar durea... dar asta nu pot sa stiu sigur. Trebuie sa aiba doar rabdare pina va creste noua unghie.
rozikmik întreabă: