Tratamentele pentru boli psihiatrice au efecte pe termen lung doar daca sunt luate multi ani. Asadar, daca a facut tratament o perioada relativ scurta (sub 5 ani), nu are motive de ingrijorare legat de acestea.
Trebuie insa sa ramana in supraveghere emdicala pentru riscurile legate de recidiva tumorii.
Multumesc mult de tot! Nu stiu daca lucrezi in domeniul medical, dar vad ca te pricepi si indraznesc sa te intreb ce ar putea insemna faptul ca am unghiile de la picioare de un rosu-vanat? Mentionez ca am folosit 2 saptamani Exoderyl pentru o posibila ciuperca si asta nu pe toate unghiile, sa aiba vreo legatura sau care ar putea fi cauza?
Depinde ce au fost acele injectii, probabil au fost doar pentru calmare, asa ca in afara de efectele adverse pe care la au acele medicamente nu are ce sa pateasca. Efectele adverse sunt dureri de cap, somnolenta, greturi, de astea, si se opresc odata cu incetarea tratamentului. Sechele pe termen lung nu ar trebui sa fie. Daca mai prezinta simptome noi sa mearga oricum la medic. Dar astea ar putea fi si din alte cauze, nu neaparat din cauza medicatiei.
Sanatate.
Multumesc mult de tot pentru raspuns, sanatate!
Timy_Timeea_1984 întreabă: