anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima data in viata mea cand am incercat sa slabesc a fost un chin, nu se dadea nimic jos de pe mine, orice as fi facut, oricate sfaturi sanatoase as fi urmat. Dadeam extrem de greu. Iar apoi, dupa ce am slabit, am inceput sa slabesc foarte usor, de multe ori fara sa vreau. Care credeti ca ar fi cauza? Pana la urma iti poti obisnui corpul sa arda mai mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Asta pentru ca ai avut noroc, nu a fost ceva intentionat. Slabirea in sine este un proces foarte complicat si nu poate fi monitorizat atat de usor.

| M12tf a răspuns:

Sincer sa fiu, se pare ca ti-ai atins obiectivul de a slabi, dar daca spi ca slabesti fara sa vrei ar trebui sa faci o vizita la, nu stiu, doctorul de familie sa te consulte (spun doctorul de familie pentru ca in spitale nu m-as risca in momentul de fata cu aceasta pandemie)

Totusi, incearca sa ai o alimentatie zilnica, dimineata - la pranz si seara, intre mese este important sa consumi cate un fruct si sa te hidratezi.