Ai urmat tratmentul asa cum ti-a prescris? Ai respectat nr de zile?
Daca nu ti-a trecut, mergi din nou. Sau cere si o a doua opinie. Poti cere bilet de trimitere o data pe luna.
Pai a zis o saptamana sa folosesc si asa am facut si nu mi-a trecut. Dar mi-a prescris asa, fara sa vada din ce cauza am roseata... Nu e ok asa, nu? Trebuie vazut odata de ce a aparut si apoi prescrii
Sigur te-a intrebat daca ai avut contact sexual neprotejat.
Daca raspunsul a fost Nu, atunci de asta nu a cerut alte analize si investigatii.
Dar daca tu consideri ca ai vreun BTS (Boli cu Transmitere Sexuala), atunci spune-i medicului.
Daca tot ajungi la medic, fa-ti vaccinul HPV, ai 50% gratuitate cu trimitere de la medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti
I am spus eu ca am avut contact, dar chiar si asa trebuie vazut de ce a aparut roseata, nu? Ca a aparut de la ceva si nu ajunge sa stie doar ca am avut contact neprotejat, ma gandesc. Daca fac analize pentru toate bts ar putea ajuta?
Chiar trebuie sa faci analize.
Pe viitor, Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Chiar si daca nu am nici un simptom poate fi de la vreo bts acea roseata la penis?
Pai ai deja ca simptom roseata aia, rezistenta la unguent.
Du-te cat mai repede la doctor!
Nu mai face sex pana nu rezolvi, ca infectezi si pe altii.
Si chiar daca roseata e singurul simptom poate fi bts, nu? Daca nu e bts atunci poate fi numai ciuperca sau?
Ti-am scris de 4 ori sa mergi la medic.
Ai dificultati in a intelege limba romana?
DSD989 întreabă: