Cografia este o metodă de diagnostic de mare utilitate în toate bolile care afectează organe în care în mod obişnuit nu se află aer (= ficat, rinichi, splină, vezică urinară, ovare, prostată, inimă etc). Undele penetrează greu sau de loc oasele. Deci, ecografia nu prezintă mare utilitate in bolile care afecteaza plămânii, creierul sau oasele însele.
Deci se vede ca am fumat sau nu?
Nu, nici la radiografie pulmonara.
M-am dus azidimineata cu un prieten de 19 ani si am facut si la inima si la plamani. La inima nu s-a vazut nimic, iar la plamani se vedeau niste pete de abia vizibile. in fine, m-am linistit. Mersi
Pai vezi? ca si asistent medical stiam asta. Doar in cazul dupa ani de fumat intensiv 2 pachete / pe zi se observa ca o pneumonie pulmonara. la cancer pulmonar pe radiografie se vede ca un rac sa stii.
Esti prost/proasta? SE VEDE!
Eu nu dar tu? Cine esti si ce ai tu cu mine? avem vreo treaba? ti-am zis ceva? ia zi-mi unde am gresit de te crezi asa zeu?
1. Se vad* nu "se vede"
2.WTF MAN? 5-6 TIGARI/ZI? Mai mult ca un adult!
3.Da, o sa se vada.
Bafta, si fi un copil normal. Apropo, daca o sa se afle afle cine ti-a vandut tigarile (magazinul) vei putea sa il dai in judecata, este lege sa nu se dea Alcool si tigari la minori (sub 18 ani)
1.Am vrut sa scriu prima oara daca se vede ca am fumat iar apoi am schimbat; Greseala mea
2.Nu cred ca e mai mult ca un adult... de obicei o persoana care fumeaza de cativa ani fumeaza pachetul pe zi.
3. Sper sa aiba vangealis dreptate.
Nu inteleg ce vrei sa spui prin "fii un copil normal"(Daca te referi sa o iau pe urma drogurilor sau alte chestii ai dreptate.).
1.Imi pare bine ca recunosti ca a fost greseala ta, altii ar fi zis: "DA CINE P*ZDA MATII ESTI DE MA CORECTEZI?"
2. Poate am exagerat.
3.Nu are deloc.
4.Sa fii un copi normal adica:
a) Sa nu fumezi
b) Sa nu te droghezi
c) Sa nu ai iubit/a la 12 ani
etc.
Lasa-te! Nu iti face viata mai scurta!
Da se vede. Si 5-6 tigari pe zi nu este mult. Tatal meu fumeaza aproape 2 pachete