Bagati degetul pe gat si simti acea stare de voma, dar sa fi pe wc sa nu faci mizerie jos.
Cel mai simplue sa iti bagi degetele pe gat te duci la baie iei w.c'ul in brate si iti bagi degetele pe gat vei vomita instantaneu fundita?
Daca ai prin casa bicarbonat de sodiu alimentar ia un varf de lingurita si bea apa foarte calda, efectul e rapid.Ai grija am zis apa cat mai calda nu fierbinte! Sanatate!
Dacă nu-ţi iese faza cu degetele în gât, încearcă să bei ceai de mentă cât de tare se poate, călduţ şi foarte foarte dulce.
Faza cu bagatul degetelor in gat nu cred ca-i buna,dar daca vrei sa iti bagi degetele in gat trebuie sa fi curata pe maini: mai intai spala-te bine cu sapun normal,apoi da-ti cu spirt pe maini ca sa te dezinfectezi(nu te ustura),iar apoi de speli iar si te clatesti cu apa foarte rece,apoi poti baga degetele in gat, dar te rog, incearca intai si dupa aceea imi dai funda sau nu.
Nu cred ca gandesti corect, ar trebui sa incerci sa scapi de senzatia de voma ci nu sa o provoci.
Metoda cu degetele nu merge. WR104 nu pot sa inlatur senzatia de voma.am luat pastile si nu imi trece.intradevar,daca m-as uita la basescu asi vomita.
Du te pe strada gaseste inboschetar si miroasei picioru atunci vomiti sigur asa am facut eu