| AnneM123 a întrebat:

Probioticul se ia pe stomacul gol? Mi s-a zis sa iau probiotocul si antibioticul in acelasi timp. Deci trebuie sa mananc cu o ora inainte?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aici zice ca se ia in timpul mesei.
https://www.cosmopharm.eu/produs/probiotic-complex/
Adica cel mai bine este dupa ce mananci.

| anonimg a răspuns:

Antibioticele nu se pot lua pe stomacul gol. Deci le iei pe amândouă la aproximativ 15 minute după ce ai mâncat.

| WhiteLife a răspuns:

Nu il lua in acelasi timp cu antibioticul, deoarece nu-si va face efectul. Ia antibioticul dupa masa si probioticul la 2h dupa (poti manca si inainte de probiotic daca vrei). Antibioticul distruge bacteriile care provoaca infectia in corpul tau, insa va distruge si o parte din bacteriile benefice care se gasesc in intestin si stomac. Probioticul contine culturi din aceste bacterii benefice, ca sa nu ai diaree sau dureri abdominale in timpul tratamentului cu antibiotic. Daca le ei pe amandoua in acelasi timp, antibioticul va inactiva probioticul.

| AnneM123 explică (pentru WhiteLife):

Este vorba despre obtibac, scrie si pe net ca se pot lua in acelasi timp cu antibioticu si farmacista mi-a zis la fel

| WhiteLife a răspuns (pentru AnneM123):

Super, cele mai folosite sunt Lynex sau Eubiotic, dar vad ca asta are bacterii diferite si spun ca supravietuiesc daca sunt luate cu antibioticele. Multa sanatate!