| OhMyGillies a întrebat:

Problema doar pentru fete. De 3 luni mi-a venit cicl* iar a2-a luna fiind intr-o zi la scoala m-am patat. Acum a tria oara nu m-am mai dus la scoala de frica. Nu stiu ce sa fac pentru ca am sangerare puternica si ma tine o saptamana. Eu vreau sa ma duc la scoala dar nu pot.`! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat va rog`! Fundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

Bună!
Nu poți opri fluxul abundent, din păcate. Dar poți încerca Always Ultra Night happy, iar în pauza să te duci să te schimbi.
Succes!

3 răspunsuri:
| alle94 a răspuns:

La ginecologhappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca nu folosesti absorbantele care trebuie, corect. Ia-ti Always Night, schimba absorbantul cand pleci la scoala si apoi imedit ce ajungi, verifica-l. Schimba-le in pauza, o data la doua sau maxim 3 ore si nu vei mai avea probleme.

| Estera123 a răspuns:

Nu cred ca pentru o astfel de problema(care de fapt nu e problema) necesita vizita la ginecolog, mai ales ca fetita, din cate inteleg.
Pe mine si la aproape 20 ma tine menstruatia aproape o saptamana, deci nu trebuie sa te ingrijorezi. Fiecare fata are ciclul menstrual diferit, de la culoare pana la durata.
Iar pentru prima problema, te sfatuiesc sa tii intotdeauna absorbante in ghiozdan. Daca ai menstruatia regulata, vine la data fixa, atunci iti pui absorbantul in ziua in care stii ca trebuie sa iti vina, apoi il schimbi regulat. Este indicat ca la 4 ore sa iti schimbi absorbantul, mai ales in primele 2-3 zile cand fluxul este mai abundent.
Daca nu este regulat, si iti vine mai tarziu decat te astepti, sau mai devreme, intuieste simptomele premenstruale(dureri de cap, de burta, iritatie etc) si te pregatesti cu absorbante zilnice.
Multa bafta!