Buna! Poate ca ai astfel de impresii deoarece stai in permanenta cu prietenul tău si nu comunicati îndeajuns încât să vă intelegeti. Tu ai nevoie de intimitate si in ceea ce priveste ședințele la psiholog,iti spun sigur că ai parte de ea caci psihologul nu are nevoie de spusele prietenului tau cata vreme vede cum gândești tu. Ii este inutil să ceară parerea altora vizavi de persoana ta. Este evident că tu ai impresia acum ca esti centrul universului. Deși asta poate părea Bine,are si efecte negative aducandu ti neliniște. Chiar dacă ar fi asa cum crezi,nefiind până la urma,prietenul acesta este alegerea vieții tale. La un moment Dat,ca eventual soț are dreptul si obligatia cel puțin morală de a te ajuta la nevoie. Nu are cum sa ti faca rau in felul asta. Dacă tu nu simti ca terapia pe care o urmezi are efect,poti schimba metodă sau terapeutul,dar nu pe astfel de convingeri,care sunt doar gânduri,asa cum ai spus si tu. Parerea mea este ca,dacă dupa atata timp te simti in nesiguranță fata de iubitul tau,ar fi cazul sa iei o pauza,cel putin pana vei fi bine tu cu tine,apoi in relație. Dacă tu consideri ca e o idee bună să rămâneți tot asa,atunci poate ca mai ai de așteptat până găsești calea de împăcare cu tine.
Depresia e oricum trecătoare de fiecare dată. Contactul cu realitatea nu l pierzi. E doar o iluzie. Dacă l ai pierde,n ai fi in viata. De aceea multi nebuni sunt închiși,pentru ca au impresia ca l pierd, deși nu se intampla. Cata vreme crezi ca l ai pierdut, lumea te va trata ca atare.
Nu cred ca ai nimic grav. Poate doar o lipsa de incredere in sine, usor rezolvabila cu puțin efort din partea ta, nu a altora. Ai grija de tine!
Vorbeste cu el despre asta, mie nu mi se pare normal ce face si singura solutie pe care eu o gasesc este sa vorbesti cu el ca de la om la om
Vorbeste cu el despre asta, nu pare normal ce face si singura solutie pe care eu o gasesc este sa vorbesti cu el ca de la om la om