anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea ii in felul urmator:in urma cu 5 luni si ceva am avut dureri la umari inainte de antrenament, fac polo de 9 ani si sala de 2ani. Durerriile nu au trecut asa ca am mers la ortoped, mi-an facut si rmn. Diacnosticul a fost tendinita.Am facut 4 luni tratament cu laser, electro-socuri si la sfarsti ultra sunete, din pacate durerea nu a disparut.Am fost in urma cu 2 sap la un fizio-terapeut,mi-a dat de facut niste exerciti acasa.Le-am facut,am revenit dar tot cu dureri,am primit alte exercitii, Ce parere aveti de situatia mea? Dece nu trec durerile dupa atata tratament si banii irositi? Nu mai suport, vreau sa ma antrenez neaparat sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Alin_Cristea_1999 a răspuns:

Continua sa faci in continuate ce spune medicul si o sa Te faci bine.