Scapa sigur, linisteste-te. Otrava pentru sobolani contine anticoagulante. Veterinarul a intervenit prompt, eliminand otrava prin varsatura inainte sa apuce sa treaca din stomac in intestin. Iar catelusa nu a avut nicio manifestare hemoragica pana acum, semn ca otrava nu i s-a absorbit in organism. O sa te mai bucuri de ea ani buni de acum inainte. Cainii traiesc in medie cam 15-16 ani. Pekinezii sunt recordmenii speciei, pot ajunge si la 18 ani.
Si o prietena a patit asta cu catelusul ei.A ramas cu cateva probleme la stomac, deoarece era cam batran (nici nu l-a dus la veterinar dupa accident), deci cred ca al tau va fi complet sanatos ! Nu-ti fa griji! Si nu il invinovati pe tatal tau!
Daca a supravietuit pana acum, sigur scapa cu viata. Se mai intampla accidente din astea, nu-l invinovati prea tare pe tatal tau. Bine ca s-a terminat cu bine, chiar daca injectiile acelea au fost dureroase pentru catel.
Da..stiu ca nu e doar vina lui, dar cand ai animale in curte nu cumperi otrava si o lasi oriunde. sunt ff trista pentru ca o iubesc enorm pe catelusa mea si mi-e tare frica sa nu o pierd. de 2 zile nu stiu pe ce lume sunt, nici nu am simtit Craciunul anul asta. si la nervi dau vina acum pe cine apuc. stiu ca nu e vina lui
E teckel, are 2 ani am inteles ca si ei triesc mult. sa te auda Dumnezeu si asa sa fie!
Scapa sigur, linisteste-te. Otrava pentru sobolani contine anticoagulante. Veterinarul a intervenit prompt, eliminand otrava prin varsatura inainte sa apuce sa treaca din stomac in intestin. Iar catelusa nu a avut nicio manifestare hemoragica pana acum, semn ca otrava nu i s-a absorbit in organism. O sa te mai bucuri de ea ani buni de acum inainte. Cainii traiesc in medie cam 15-16 ani. Pekinezii sunt recordmenii speciei, pot ajunge si la 18 ani.
FurduiNelu întreabă: