Cu două trei ore înainte de a te spăla pe păr, masează-ți uțor, cu mișcări circulare, pielea capului cu ulei de măsline. Acoperă-ți capul cu un prosop muiat in apă fierbinte, bine stors. Apoi te speli normal.
Pai eu una cred ca matreata se face din cauza ca ai schimbat samponul, sau pentru ca ai folosit fixativ sau spuma...Sau orice alt spray. Iti recomand sa nu iti mai schimbi samponul. Sa folosesti doar un anumit sampon, de exemplu head&shoulders sau wash&go, iar dupa aceea un anumit balsam. Si vei scapa de matreata. Aaaa, si apropo, sa te limpezesti bine, pentru ca matreata se poate face si de la spuma.
Succes, si sper sa ai un par matasos si frumos
O fi din cauza stresului... Incearca Wash&Go. Este cel mai bun pentru probleme dintr-astea.
Ai facut matreata de la un produs care l-ai pus in cap-->Adica yop am facut matreata de la sprei pentru facut suvite si am folosit "head&shoulders-->j nu mai am matreatsa
Cumpara de la farmacie un şampon antimătreaţă bun(Ducray, Vichy) şi umrează cele spuse de farmacistă... îţi va trece în 5-6 săptămâni, iar rezultate mici pot apărea şi după prima spălare. Dacă mătreaţa persistă şi după ce ai urmat întocmai tratamentul, fugi la dermatolog. El va vedea care este problema. Succes!
Pai depinde si de la ce ai facut mtreata. poti incerca un sampon antimatreata( de ex: Clear) iar, ca sa fii sigura ca nu o sa mai faci incearcasa alternazi sapmonurile. Intr-o luna clear, alta head&shoulders, in alta whash&go
anonim_4396 întreabă: