Albirea dintilor nu e sanatoasa la varsta ta.Foloseste o pasta de dinti cu efect de albire si spala-te dupa fiecare masa pe dinti.In timp o sa se observe efectul.
Cat despre aparatul de indreptat dintii intereseaza-te care cabinet stomatologic lucreaza cu casa de asigurari si aparatul este gratuit.
Avand 13 ani, mai trebuie sa astepti putin la faza cu albirea. cat despre aparat, da, ai putea sa-ti pui, dar din pacate e destul de scump din cate am auzit. nu prea ma pricep la astea. iti spun doar sa lasi balta deocamdata chestia cu albirea dintilor, pentru ca o sa ti se distruga smaltu' de tot, si. e aiurea.
Poti sa iti albesti dintii spalandu-te cu bicarbonat, o colega foloseste asta si merge destul de bine
Un aparat dentar costa in jur de 550E si mai bine ai merge la un dentist si el ti-ar putea da mai multe sfaturi si ar fi bine sa porti acum cand esti mic pentr-u ca iti cresc mai usor dinti si cand ai sa cresti mai mare nu o sa mai ai probleme daca ai sa porti proteza te va ajuta sa iti creasca dinti drepti si dupa ce vei creste vei avea o dantura frumoasa.
Eu am aparat dentar fix, care a costat 2000 de euro., partea de sus a costat 1000 partea de jos 1000, dar depinde de ce aparat iti trebuie, fix sau mobil? Ala fix costa in jur de 100 RON,(suuper ieftin), ar trebui sa vorbesti cu un dentist sa vada el ce se poate face! Sper ca te am ajutat!:X
Anonim6666644 întreabă: