Eu am cerut sfaturi ca sa imi treaca disconfortul asta si sa nu mai fiu asa speriata, iar tu iti bati joc de necazul meu
Nu ai o scurgere albicioasa? Ar putea fi Candida. (ciuperci), sau o infectie urinara. [Candida se manifesta prin discomfort la actul sexual, usturime, scurgere albicioasa, urinari frecvente.]
Nu am scurgeri albicioase, doar urinari frecvente si ma ustura foarte tare atunci cand merg la baie, am impresia k imi curge putin sange de undeva din interior pentru ca hartia nu e chiar alba, ci putin, putin de tot rosiatica.
insa nu stiu ce sa fac. Exista oare ceva crema la farmacie pentru asa ceva?
Poate fi o rana interioara din pacate. Ceva vas de sange posibil
Si atunci ce sa fac? sa va vindeca de la sine?
acum un an am mai patit asa ceva, insa parca nu ustura asa tare. insa nu mai tin minte ce am facut
Incearca sa nu mai intretineti relatii sexuale 3-4 zile, sa vezi daca ti se alina putin durerea, fiindca ar face mai rau asta Si evita sa atingi zona daca nu e necesar.
Ai boala.du-te la ginecolog.i-ti ia secretie din vagin.analizeaza.poti una dintre trichomonas, uretrita, anexita netratata, vaginita, etc.depinde de germenul anaerob. antibiotic. dar si partenerul trebuie sa faca in acelasi timp cu tine. pe perioada tratamentul evitat contactul sexual.chilotii zilnic schimbati sidezinfectati. dupa spala, clatestei in apa diluata cu otet, nu ramine mirosul de otet, nu te speria.toaleta dezinfectata de fiecare data.ar trebui spus mamei.sa nu ia toata casa de pe capac. daca nu au si luat.ptr. ca sint care se transmit asa care nu. asta este luata de unul din voi de la cineva prin contact sau de pe toaleta.acuma...care si cine nu mai conteaza.tratati-va URGENT
Sculamentul este o boala contagioasa produsa de gonococ. Se caracterizeaza prin inflamatia cailor genito-urinare, cu scurgere purulenta si dureri la mictiune. De obicei se transmite prin contact sexual. Boala transmisibila sexual, provocata de neisseria gonorrheae. Neisseria gonorrheae este un gonococ Gram negativ. Sculamentul este cea mai veche dintre bolile veneriene cunoscute si se transmite prin raporturi sexuale genitale si bucale, ca si de la mama la copil in timpul nasterii. Ea este foarte raspandita, insa frecventa ei ramane un lucru dificil de stabilit.
Nu imi bat joc de tine
Sculamentul este o boala contagioasa produsa de gonococ. Se caracterizeaza prin inflamatia cailor genito-urinare, cu scurgere purulenta si dureri la mictiune. De obicei se transmite prin contact sexual. Boala transmisibila sexual, provocata de neisseria gonorrheae. Neisseria gonorrheae este un gonococ Gram negativ. Sculamentul este cea mai veche dintre bolile veneriene cunoscute si se transmite prin raporturi sexuale genitale si bucale, ca si de la mama la copil in timpul nasterii. Ea este foarte raspandita, insa frecventa ei ramane un lucru dificil de stabilit.
Ia 100 ron du-te la o clinica privata la un control si ai rezolvat problema, pe langa ca stii numai tu medicul stie mai bine, daca te iei dupa fiecare de aici...
Poate ai facut o iritatie ceva de la prezervativ, sau poate e o candida. Se poate trata, nu te speria. Mergi la un consult ginecologic cel mai bine, doar acolo iti poate spune ce e cu adevarat. Bafta si nu te speria, orice e, se rezolva