anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problemele psihice se afla gen când te angajezi undeva? Afla de la cabinetele psihiatrice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Daca nu este obligatorie proba psihologica (unde, de cele mai multe ori nu se descopera nimic), problemele de sanatate mintala sunt confidentiale, la fel ca si alte afectiuni de ordin fizic.

15 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Se pot afla si atunci, in teste, cred ca stii si tu asta happy.

| SilentRain a răspuns:

Nu neaparat, doar daca menționez tu

| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

De alea psihiatrice afla?

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar daca fisa postul necesita test psihologice in rest nu
De exemplu daca mergi la o fabrica banala, sau la supermarket

| StrongHeart a răspuns:

Tine pentru tine, frate, nu are nimeni treaba. Oamenii judeca aiurea, mai bine iti vezi de treaba.Pana la urma toti avem cate o tigla lipsa la mansarda, important e sa iti revii din depresii sau ce probleme psihice ai avea.

| anonim_4396 explică (pentru StrongHeart):

Am fost la psihiatru mai-nainte man și nu am fost de acord cu diagnosticul asa ca m M contrazis cu psihiatru și am plecat i-am spus ca nu are nici o treaba cu psihiatria rămâne acolo diagnosticul sau a rupt foaia având în vedere ca nu am fost de acord cu diagnosticul dânsei ca nu sa finalizat programarea? happy

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca postul respectiv cere analize medicale si vizita la psihiatrie atunci medicul psihiatru va trece exact diagnosticul de care suferi.

| anonim_4396 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Ultimul medic psihiatru nu? Nu și cei anteriori la care ai fost?

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru anonim_4396):

Te duci la ce medic dorești.

| Mirel4412 a răspuns:

Depinde de angajator daca vrea sa faci un test psihologic, nu stiu daca e legal. Daca nu incepi sa latrii in timpul lucrului nu cred ca l deranjeaza pe sef

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar daca le spui

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nici de cele psihiatrice nu afla?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu are cum sa afle. Doar te intreaba ceva psihologic dar in termeni generali. Daca tu mentionezi oricare problema atunci e bai, ei o sa treaca in carnetel si medicu legist iti refuza aplicatia pana cand vii ci adeverinta de la psihiatru.

| morfeo a răspuns:

N-are nimeni cum sa afle ce este in mintea ta, isi da seama doar dupa ce scoti pe gura. Daca stii sa raspunzi normal nu se afla nimic

| anonim_4396 explică (pentru morfeo):

Nici de bolile psihiatrice nu afla?

Întrebări similare