De scris, se poate scrie orice. Da, daca sint intr-adevar pasteurizate, sint mai sanatoase pentru ca, cel putin teoretic, nu contin conservanti. Dar cum ti-am mai spus, pentru cele din comert nu garantez. Eu prefer sa fac totul in casa cahiar daca, nici ingredientele nu mai sint la fel de curate ca altadata.
Bună.
Da, cele pasteurizate sunt mai sănătoase pentru organism și implicit pentru ficat!
Pa, pa.
Cele pasteurizate sint mai sanatoase. Dar numai daca sint facute in casa. Pentru cele din comert, nu bag mina in foc ca nu ar avea conservanti.
Am vazut ca sunt si energizante obtinute prin pasteurizare, asa am vazut ca scrie pe ele-produs pasteurizat-sunt mai sanatoase decat celelalte energizante, nu?
De scris, se poate scrie orice. Da, daca sint intr-adevar pasteurizate, sint mai sanatoase pentru ca, cel putin teoretic, nu contin conservanti. Dar cum ti-am mai spus, pentru cele din comert nu garantez. Eu prefer sa fac totul in casa cahiar daca, nici ingredientele nu mai sint la fel de curate ca altadata.
anonim_4396 întreabă: