PRO, pentru ca oricand iti prind bine 20-30 grame in plus pe zi de proteina de calitate, pe langa cea pe care o iei din mancare. Contra nu exista. Nu exista efecte secundare, e doar un supliment la alimentatia ta obisnuita. Oricum rezultatele le vezi in timp, in cateva luni + ani.
Pro : te ajuta sa te dezvolti repede, hraneste fibra musculara
Contra : o sa devina exces, pentru ca o sa iti placa formele care ti le da. dar nu pentru infinit, si cred ca ataca ficatul.
Nu e mare diferenta intre proteine si steroizi. Faci muschi rapid si tot atat de rapid si dispar daca te opresti din consum. IN plus nu vei avea o forta mai mare decat inainte, ti se schimba doar infatisarea. Eu nu recomand asa ceva pentru dezvoltarea musculaturii. Sa stii ca nici daca faci sala o perioada si apoi te opresti nu vei ramane cu acea masa mult timp, totusi acolo iti creste forta.
Pentru a avea fibra musculara puternica nu folosi greutati. Fibra ramane cat traiesti. Alergarile sunt cele mai bune pentru o dezvoltare armonioasa, mai ales in panta. Inca o data, nu recomand proteine, iar nici steroizi nici atat, te vei dezumfla ca un balon. Succes!
E o diferenta ENORMA intre proteine si steroizi.
proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume
steroizi = hormoni sintetici, creati in laborator.
"IN plus nu vei avea o forta mai mare decat inainte", mai spui multe ABERATII?
"Pentru a avea fibra musculara puternica nu folosi greutati"... incep sa cred ca esti idiot.
apuca-te de sah, n-ai nicio treaba cu sportul, muschii si FORTA.
Hei nenea expertu', dupa ce inveti sa faci diferenta intre masa musculara si fibra musculara, atunci sa vorbesti. fac fotbal de 12 ani, crezi ca nu stiu ce rol au proteinele? Daca folosesti greutati ti se dezvolta masa nu fibra. PA!
Vreau sa stiu si eu ce treaba ai tu cu "sportul, muschii si FORTA". Uita-te la Arnold Schvarzenegger, cum e acum si cum era cand practica culturism (in caz ca ai azi de asta).
Eu studiez nutritia si corpul uman, sunt la medicina specialitatea nutritie.
Si legat de ce spui tu : masa musculara e facuta DIN FIBRE. La oameni in general diferenta e data de grasime ( cu cat ai mai putina grasime cu atat se vede mai bine fibra ).
Arnold arata FOARTE BINE, nu l-ai vazut in film? In The expendables 2? Ce fibra are (ca sa folosesc exprimarea ta )? Uita-te la batranii din Romania, cat de JALNIC arata pe langa Arnold ( sau pe langa Stallone care la 65 de ani are patratele, sau Franz Zane, la 76 de ani are patratele si face tractiuni lejer ).
Da, discut cu un fotbalist despre corpul uman... mai bine ii explic unui perete. Du-te si fa "fibra" cu alergat
Brandinio asta nici o treaba nu are. Cu fibra lui cu tot .
Bai bovina, unde am scris eu ca "masa musculara e facuta DIN FIBRE"? Da-te frate la somn, sau mai bine trage ca prostu' de fiare la sala ca si Valahu. Apropo, de ce nu il intrce in niciun fel de competitie Valahu pe Oncescu, ia zi? Ai vazut acum doi ani intrecerea in care OPncescu l-a depasit la tractiunea unui tir? Cum arata Oncescu si cum arata Valahu? faci muschi ca boul si nu esti in stare sa dai un pumn.
"muschi ca boul si nu esti in stare sa dai un pumn. " si ce treaba are asta?
doar TARANII PROSTI SI RETARDATI dau cu pumnul.
Eu nu o sa fiu NICIODATA in stare sa dau un pumn, pentru ca NU VREAU ASTA, e o IDIOTENIE NOTORIE.
Si nu tu ai zis, EU AM ZIS ca masa musculara e facuta DIN FIBRE, scrie clar in ORICE CARTE DE ANATOMIE, taran SARANTOC CE ESTI.
p.s. : valahu e gras, asta e diferenta. Daca ar arde toata grasimea, ar avea cu vreo 10 kg sub Oncescu.
E un idiot care crede ca "da cu pumnu" ca are fibra. Si la prima "intalnire" cu un sportiv o sa fie facut lat in 0.1 secunde, am vazut destui ca el.
Am uitat de asta: orice porcarie de asta ai lua iti afecteaza majoritatea organelor, inclusiv inima, ficatul si plamanii. Acestia nu vor face fata accelerarii excesive a muschilor.