| picea a întrebat:

Psoriazisul este pe cap si nu stiu cum sa l tratez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic, cunosc o persoana care a folosit tot felul de lotiuni si in final a ramas fara par.

| JeSa a răspuns:

Citeşte, de aici, cică există unele "şampoane medicale" pentru aşa ceva:)
http://www.psoriasis.ro/psoriazis_descriere.php?id=88
sau mai multe informaţii, cu privire la ce te interesează, le vei găsi şi aici:
http://www.sfatulmedicului.ro/index-medical/psoriazis+scalp

Sănătate!:)

| JeSa a răspuns:

Scz, şi prezentarea la medic!happy

| elyssa20 a răspuns:

Si eu sufar de aceasta boala de vreo 6 ani, am pe maini, picioare si la un moment dat imi aparuse si in cap. poti sa incerci sampoanele astea Kertyol de la Ducray, Selegel tot de la Ducray, Klorane Bebe si gama Kerastase. eu unu am folosit Stieprox de la Stieffel si Mediket ictamo de la ICMC si a trecut, dar na pe picioare si coate mai am, vara e bine ca stau la soare si nu se mai vede asa tare dar iarna nu am ce face(noroc ca ne imbracam cu haine lungi). asta e o boala de care nu mai scapi, poti doar sa o ameliorezi si crede-ma am incercat tot felul de creme si tratamente.principala cauza e STRESUL, si nu ai cum sa nu fi stresat avand in vedere cum este viata.iti dorec sanatate multa. pupici.

| ikram a răspuns:

Mergi la un doctor dermatolog, cred ca este si sampon care poate sa trateze.

| elvisedy a răspuns:

Daca ma contactezi iti voi spune. elvisedy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceiasi problama o am si eu mergi la un medic dermatolog

| blackais a răspuns:

Incearca Dermione.L-am folosit si eu si chiar m-a ajutat.Il gasesti la orice farmacie.Bafta.