| miruna123 a întrebat:

Pssss...TPU (pentru fete) daca substanta aia alba iti curge din ce in ce mai tare si te doare spatele si burta ins ca trebuie sati vina mentruatia? thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bliss_2955 a răspuns:

Acea substanta e o secretie normala prin care vaginul se curata singur e normal sa iti curga dar daca e in cantitati mari si are o culoare mai inchisa nu e bine si trebuie sa mergi la un doctor. Daca pana acum nu te'a venit menstruatia este un semn ca trebuie sa fii pregatita! Sper ca te'am ajutat!

8 răspunsuri:
| BeBe_7107 a răspuns:

Da asta inseamna. O sa devina rosie.

| AfroBă a răspuns:

Salut Miruna! Substanta iti curge din ce in ce mai tare,te doare spatele, burta, normal ca o sa iti vina menstruatia 100%. Numai bine!

| Crii a răspuns:

Daaaa. Si daca ai o stare mai ciudata. neobisnuita. Take care of you. Baftaa!

| Raluka98 a răspuns:

Pe mine nu m-a durut nicin spatele, nici burta, dar cred ca iti vine menstruatia

| emaligia a răspuns:

Nu, inseamna ca esti la ovulatie o sa streaca in 2-3 zile

| criss14criss a răspuns:

Da,numai ca nu am avut dureri.

| angelinajolie a răspuns:

Da o sa-ti vina mai devreme sau mai tarziu.
Multa bafta kiss

Funda plz...

| Zuza_2058 a răspuns:

Nu neparat.Asa mi s-a intamplat si mie,desi mi-a venit, dar nu ciclul iti vine nu cand vrei sau and crezi, depinde de fiecare organism