Este un rezultat foarte bun, care arata ca rana se vindeca. Nu sunt leziuni maligne si totul pare in plin proces de regenerare si reparare. Poti lua in considerare rezultatul, dar cu o limita: il repeti dupa 6 luni obligatoriu. Abia daca si al doilea iese la fel, poti rasufla linistita. In al doilea rand: mergi la ginecologul care ti-a diagnosticat rana pe col cu acest rezultat. Ar trebui sa se coreleze cu aspectul colului cu ochiul liber. Adica la un nou examen ginecologic, el ar trebui sa vada rana vindecandu-se, retragandu-se. daca nu vede asta, daca rana e tot mare si urata, e discutabil in ce masura rezultatul e unul bun si va trebui sa faci biopsie, ca n-are rost s-o mai lungesti cu citologii.
Ghost, este o prostie ce faci tu si, nu uita, ca exista undeva o dreptate care ne depaseste puterile si raul pe care il dorim altora risca sa ne loveasca pe noi.
Eu primesc multe mesaje private inca, nu stiu de ce tu nu poti trimite. Verifica pe blog noile schimbari de functii ale siteului.
GHOST...nu stiu daca ai vazut, dar aceasta intrebare pe care Bernilory a adresat-o era strict pentru BRIGAELA! Ori te-ai trezit si tu si te amesteci in treburi care nu te privesc.SIDA,nu are nicio legatura cu ceea ce a scris BERNILORY,este vb despre cu totul o alta afectiune,ti-am spus asta pentru cultura ta generala,ca sa nu mai aberezi! DOAMNE...e plina lumea, de specimene ca tine,dar daca habar nu ai pe ce lume traiesti,mai bine stai in banca ta si vezi te treburile tale, nu mai da raspunsuri aiurea, daca nu te pricepi! vai de capul tau!