| RoxanaGhost a întrebat:

Pubertatea poate continua si dupa 20 de ani? Sincera sa fiu pana acum nu am avut coșuri la modul acnee, m-am dezvoltat ok.De cateva luni,am cam inceput sa depun considerabil in greutate(doar in zona mea evidentiata gen coapse si fund) si am inceput sa fac acnee(la modul ca barbia mea e turiță).
Sau mai poate fi si o a doua optiune,mai exact hipotiroidism? Avand in vedere ca mama mea are de multi ani hipotiroidism.
Pur si simplu,am acelasi stil alimentar(fara prostii),de ceva timp chiar am facut schimbari, gandindu-ma ca o fi din vina alimentatiei, dar nu e așa. Fără să existe vreun factor problemă, incep sa depun cam repede pe zonele problema si mi-au aparut cosuri multe pe barbie sub forma de ciorchine.
Ce poate fi?
Mentionez ca in trecut am avut ovare polichistice insa am luat tratament si s-a rezolvat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ralucaacular2019 a răspuns:

Ovarele pot fi o problema. Din ce știu, nu se rezolva 100%. Am 26 de ani și perioade când fata mea e bombardata de coșuri.

| Dana2103 a răspuns:

Mergi la endocrinolog/dermatolog