| Meme10Memu a întrebat:

Purtati masca antivirusi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da. Bitdefender.

| alina2k18 a răspuns:

Nu.

| MihaelaDart a răspuns:

Nu, nu este cazul.

| PainTech a răspuns:

Nu. Nicio organizație de sănătate nu a spus că trebuie. Plus de asta măștile alea sunt măști chirurgicale. Asta înseamnă că îi protejează pe ceilalți de tine, nu pe tine de ceilalți. După cum ai văzut are câteva spatii libere destul de mari prin laterală care nu te protejează prea eficient.

| Slavitesti a răspuns:

Oculta mondiala a dat lovitura cu virusul inexistent asa-numit coronavirus!

Eu unul nu am nicio grija ca ma imbolnavesc!

| lorena66 a răspuns:

Nu.
Dar in școala mea se poarta. Nu cred ca tin ei asa mult la sanatatea lor, mai mult ca "‘moda". In orice caz, daca vrei sa porti ca sa nu dai virusul, o porti cu partea interioara spre gura. Daca nu vrei sa-l iei, poarta masca cu partea exterioara spre gura. Ofera o protectie de doar 40 de minute max., toti cei care o poarta o fac la misto.

| Ensiferum a răspuns:

Da, am achiziționat-o de la Kaspersky

| Violleta2022 a răspuns:

Atentie, masca antivirus este diferita de masca antibacteriana!
In Australia ne-au spus ca masca simpla, antigripala NU ne protejeaza de virusi, fiind necesara o masca cu filtru de tip P2 ca cea din imaginea din linkul de mai jos:

https://thenewdaily.com.au/......-p2-masks/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antivirusuri, că antiviruși înseamnă altceva.

| Nonolita a răspuns:

Nu.
Masca trebuie purtata de cei bolnavi, ca sa nu raspandeasca virusul gripal. Noi ceilalti, degeaba o purtam, daca il luam pe maini, pe haine, de la bolnavii care nu o poarta. Si de pe obiecte il putem lua usor. Igiena si iar igiena pe langa responsabilitatea bolnavilor.

| Simpatic a răspuns:

Port masca antivirus Avira 2.0 cu protectie la spamm si anti praf de hackeri

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu

Întrebări similare