Nu. Nicio organizație de sănătate nu a spus că trebuie. Plus de asta măștile alea sunt măști chirurgicale. Asta înseamnă că îi protejează pe ceilalți de tine, nu pe tine de ceilalți. După cum ai văzut are câteva spatii libere destul de mari prin laterală care nu te protejează prea eficient.
Oculta mondiala a dat lovitura cu virusul inexistent asa-numit coronavirus!
Eu unul nu am nicio grija ca ma imbolnavesc!
Nu.
Dar in școala mea se poarta. Nu cred ca tin ei asa mult la sanatatea lor, mai mult ca "‘moda". In orice caz, daca vrei sa porti ca sa nu dai virusul, o porti cu partea interioara spre gura. Daca nu vrei sa-l iei, poarta masca cu partea exterioara spre gura. Ofera o protectie de doar 40 de minute max., toti cei care o poarta o fac la misto.
Atentie, masca antivirus este diferita de masca antibacteriana!
In Australia ne-au spus ca masca simpla, antigripala NU ne protejeaza de virusi, fiind necesara o masca cu filtru de tip P2 ca cea din imaginea din linkul de mai jos:
https://thenewdaily.com.au/......-p2-masks/
Nu.
Masca trebuie purtata de cei bolnavi, ca sa nu raspandeasca virusul gripal. Noi ceilalti, degeaba o purtam, daca il luam pe maini, pe haine, de la bolnavii care nu o poarta. Si de pe obiecte il putem lua usor. Igiena si iar igiena pe langa responsabilitatea bolnavilor.
Katona_Claudiu_1999 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: