Parazitii intestinali dau aceasta lipsa.
Anorexia si probleme psihice, iarasi refuza mancarea.
Și totuși cum îți închipui că putem ști și putem ghici fara sa mergi la medic? Spre exemplu eu pot să îți spun că poate fi o tumoră la stomac ceea ce îți oferă mereu senzația că nu poți mânca. Tu acum ai să mă crezi?
Am avut si eu o perioada de cateva luni in care tot asa nu prea puteam sa mai mananc, dar am tot luat vitamine si mi-a trecut
Știați că este posibil să faceți bani folosind munca non-fizică? Recent am văzut https://pariurionline.tv/ și am decis să-mi testez intuiția. După cum s-a dovedit, totul este destul de simplu și direct. Trebuie doar să intri pe site pentru a alege cea mai bună casă de pariuri, să faci un pariu și să aștepți ca echipa ta să câștige. În cele din urmă, totul este simplu, trebuie doar să încerci.
Eu sustin de asemeana ca poate fi de natura psihologica. Aceasta problema se invarte la nivelul creierului, deoarece acesta creeaza pofta de mancare. Mananca indiferent daca iti e foame sau nu, e un centru in lobul frontal care e responsabil cu supravietuirea, si acesta ar putea avea probleme. Aceste incidente cu lipsa poftei de mancare apare super des la boli/raceli. Esti cumva racita?
Poate fi de cauza psihologica sau o lipsa de fier. Cu niste analize normale si o sideremie poti sa excluzi o anemie. Daca nu e nici asta ramane cauza psihologica. Poate ti se pare ciudat cand te gandesti ce treaba are capul cu stomacul dar chiar are.
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: