anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rabia se ia prin aer? mergeam pe trotuar si cam la 30 de metri era o vaca cam ciudata cu spume la gura, scoatea un sunet ciudat, ma duceam la bancomat sa scot bani de pe card, si am scapat cardul o fi cumva contagios daca am luat cardul de pe jos cine stie? se poate lua turbarea prin aer din cate stiu nu e de gluma cu asa ceva!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Rabia nu se raspandeste prin aer ci prin contactul cu saliva animalului turbat, de regula daca te musca.

| Nimeni10 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Pai era legata se indrepta spre oameni...laughing am fumat 3 pachete de tigari sa ma calmez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Corect ce a spus Ioandelasal, dar as vrea sa adaug sa nu te impacientezi.Acea vaca nu era "turbata''.Asa fac vacile spuma la gura in caz ca nu stiai.Majoritatea si toate. Deci stai linistit ca nu ai luat nimic.happy

| Woman2Womanro a răspuns:

Nu se ia prin aer. Prin muscaturi se ia. Daca nu te-a muscat si nu te-a zgariat, nu exista sanse.

| cosminfmicu a răspuns:

Rabia nu se poate lua din aer, ea se poate raspandi doar daca te a muscat animalul infectat la 2 saptamani dupa ce a fost infectat, de regula... animalele nu si pastreaza virusul in saliva doar in primele 2 3 zile, funda =( plzz...