| Ionut87_7010 a întrebat:

Raceala afecteaza mersul la sala?
(doar imi curge nasu si o mica febra)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KeepitSimple a răspuns:

Sincer, nu ar trebui sa afecteze decat faptul ca o sa fii cam vlaguit si nu prea o sa faci exercitiile cu aceeasi intensitate ca inainte. Teoretic chiar ar fi indicat, deoarece ducandu-te la sala transpiri si transpirand elimini toxinele din corp. Eventual ia-ti la tine un ceai cald cu miere si lamaie intr-o sticla si mentinete hidratat astfel. De asemenea nu uita sa-ti iei un prospo si schimburi, ca atunci cand termini sa te stergi si sa iei pe tine haine uscate. Sper ca te-am ajutat si funda te rog!

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este bine sa iei o scurta pauza.Acolo transpiri, si risti sa te imbolnavesti mai rau.

| hummer24 a răspuns:

Categoric ca da, nu o sa poti trage la potential maxim si n-are lucru nu o sa faci, mai bine asteapta 2 zile pana te insanatosesti ca n-au intrat zilele-n sac laughing)

| Doloresidk a răspuns:

Daca esti racit poate nu o sa lucrezi la sala cu atata energie ca pana acum. Eu cred ca ar fi bine sa stai acasa cateva zile, ca sa te insanatosesti mai repede.