| gabriela_7862 a întrebat:

Raceala sau sarcina? am facut un tratament cu duphaston timp de 6 luni, timp in care menstruatia imi venea "ceas", adica exact in ziua 28. acum insa trebuia sa vina de vineri (sunt deja 5 zile intarziere) si nu mi-a venit. totusi sanii ma dor ingrozitor, burta nu foarte tare, doar asa ca o jena si mai ales cand ma agit. daca ati trecut prin ceva similar sau chiar ma puteti ajuta, va rog sa-mi raspundeti. multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Dc ai terminat tratamentul cu duphaston de ceva vreme este normal sa se deregleze menstruatia, acest medicament este folosit pentru a elimina din chisturi si pentru a declansa menstruatia dc nu a venit un timp indelungat, dp incetarea tratamentului problemele initiale incep sa revina, asa ca cel mai probabil iti va veni cu intarziere, incearca si vb cu ginecologul ca in loc de duphaston sa-ti dea anticonceptionale pentru a-ti regla menstruatia. sanatate.

| gabriela_7862 explică:

Am terminat tratamentul marti si trebuia sa-mi vina vineri, in ziua 28, exact ca si in ultimele 5 luni. iar de anticonceptionale nu poate fi vorba pentru ca incerc sa raman insarcinata. eu am intrebat in sensul ca poate a mai trecut cineva prin aceste simptome.

| LookBehinD a răspuns:

Tu trebuie sa stii cel mai bine.
Ai fact sau nu sex cu cineva?
Daca ai facut. Poate esti insarcinata

| cristina_7155 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa faci un control medical, sau mai simplu un test de sarcina.