| InspectorulTPU a întrebat:

RASPUNDEI SAR PUTEA SA MOOOR.
Ma apucat o durere foarte mare in partea stanga la umar parca imi cadea bratu sau mi se spargea venea respectiva si daca respir e si mai rauu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Probabil este vorba de o lipsă de calciu (hipocalcemie)asociată cu hipotensiune.
Du-te cât mai repede la medic.
Sănătate!

| CoquineNoire a răspuns:

Te-a prins curentul si ai un junghi la inima.
va trece in cateva zile cu un unguent pe baza de plante mentolat, dar du-te la medic urgent pentru a-ti spune el cel mai bine ce sa iei.
bafta!

| CoquineNoire a răspuns:

@bulin trepanato/ule, eu am avut ce am scris mai sus si aceleasi simptome descrise de respectiva/ul, si...nu am murit happy
stai in bancuta ta si nu mai jigni lumea aiurea, ca daca te iau la bani marunti, vei da in sindromul Down.

| bulin a răspuns:

Jungi la inima? doamne cata prostie in capul unui om daca nu sti nu raspunde dracu mor de ras... daca avea junghi la inima era mor/a pana acum of of of...sunt 2 optiuni : 1. ai un junghi intercostal se trateaza greu si e dureros poti folosi o crema gen diclofenac. ca pastile poti folosi ketonal dar nu te vor ajuta foarte mult mai mult iti strici stomacul. daca ai si alte simptome gen greata, dureri de cap sau durerea se prelinge ca o furnicatura pe mana exista sansa sa fi suferit un infarct miocardic dar nu cred.mai este si varianta unei caderi de calciu.

| venusdoom a răspuns:

straight face du te la medicul de familie ca sa te consulte si sa te trimita unde trebuiebig grin

| UnZambetPentruToti a răspuns:

Calciu! slabit!

| Dreamer a răspuns:

Da, din pacate vei face stop cardiac si vei muri, ne pare rau tuturor utilizatorilor de pe TPU si vom tine un moment de reculegere in numele tau( nici-un cocalar nu va pune nicio intrebare tampita timp de 2 minute)...
PS: vestea buna este ca vei ajunge in Rai (asa zice Marioara), vestea rea este ca acolo nu au internet prin fibra opticasad...God Bless You!
L. E. : Du-te la doctor in pusca mea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai baiete, daca esti asa disperat te pui la pc si scrii pe TPU? Du-te la doctor ma...