| SweetAsCandy a întrebat:

RASPUNS URGENT. Am fost la cumparaturi printre care mi-am luat si o rulada cu ciocolata. Cand am ajuns acasa si am desfacut-o, avea pe o parte ceva alb, ca un puf, zici ca-i vata si e un strat subtire. Restul arata perfect ok. E posibil sa fie mucegaita? Precizez ca termenul de valabilitate expira luna viitoare, dar nu m-am incumetat sa o mananc. Nu avea semne cum ca s-ar fi dezlipit ceva alb din ambalaj. Stie cineva ce ar putea fi? Funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| XNamex123ro a răspuns:

E mucegaita altceva nu stiu ce sa zic sau poate expirata!

| RaduLemon a răspuns:

Eu zic sa nu o mananci...mai bine o arunci decat sa vomezi sau sa ai diaree

| mikey06982 a răspuns:

Te sfatui sa nu o maninci, pe ambalaj poate era scris gresit termenul de valabilitate, sunt multe cazuri cind se sterge data corecta si se pune una gresita

| Kickstart a răspuns:

Du-te inapoi la magazin cu bonu fiscal si cu rulada sa ii arati da ii mucegaita.Bonu fiscal ti-l trebuie ca sa demonstrezi ca produsul ii cumparat din acel magazin, dar daca cunosti vanzatoarea atunci merge si fara bon

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Clar e mucegaita, eu iti recomand sa nu o mananci deloc chiar daca arata in rest bine.