| crazydia a întrebat:

Raspunsuri cu da si nu
1. daca am otita de azi pot surzii pana joi
2. daca ma doare urechea cand inghit ma doare gatu stranut e raceala... daca nu e raceala pot surzii?
3. daca ma doare urechea si nu ma tratez 4 zile pot surzii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RoxyAngelPink a răspuns:

1.da( daca nu te tratezi big grin big grin)
2.nu
3.daaa

| Bixu a răspuns:

Poi.1.deci fii atenta daca ai otita de azi nu inseamna neaparat ca surzesti eu am otita la urechea stanga si m`am operat si degeaba, ma rog.Concluzia nu e vorba de surzit se poate trata dar cu multe operatii alea alea(nici acum nu mi-a trecut otita si o am de 1 an si jumatate cam asa).2. Daca te doar urechea si cand inghiti te doare gatul stranuti, poate sa fie o raceala sigur, mai ales cu gatul si stranutul iar cu durerea urechii nu are nici o treaba pe toata lumea doare urechea cateodata(probabil din cauza ca ne-am lovit la ceva).3.Nu neaparat depinde.Nu poate fi neaparat o boala sau otita, pur si simplu poate sa te doara urechea dintr`un singur motiv(te-ai lovit)big grin

| lovextazy a răspuns:

Cati ani ai?