anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Răul de dimineață a ce se poate datora, exceptând sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mmm... ceva ce ai mancat seara? eu iti dau un exemplu, daca mananc peste si ma culc, cand ma scol am o stare naspa.Acu, daca stii ca ai facut prostioare, stii tu, menstruatia e ca mos craciun, faci prostioare, numai vinelaughing

| anonim_4396 explică (pentru Liviu):

Ha ha...m-ai făcut să râd. Merci. big grin

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Cresti mare, haha, ideea e ca nu stiu de la ce ar putea sa fie. Poate ai mancat aceias mancare cateva zile la rand? sa iti fi picat greu la stomacel? sau poate e treaba cu mos craciun big grin laughing

| anonim_4396 explică (pentru Liviu):

Am fost cuminte. Nu am făcut prostii (prea mari). big grin

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci poate doar intarzie mos craciun laughing) si de venit vine cu vreo nuielusa laughing ceva catuse,alea alea. Oricum, ce e mai sublim decat a face prostioare, si a vorbi fix in momentu in care se presupune ca trebuie sa iti tii pliscu? Eu fac gafe mereu, la inceput ma stresam, dupa un timp am inteles ca daca is 'gafist' de meserie, asa mori laughing nu te poti controla.

| RAY a răspuns:

Foametea de dimineața,tensiune, inima, spondiloza, ficat gras, atac de panica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Scârba psihologică înconștientă față de viața care o duci.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Pe care. laughing

| Mosotti a răspuns:

Hipoglicemia posibil, daca dupa ce mananci putina paine iti revii.

| Celcestietot a răspuns:

Poate avea multe, multe cauze. Nu îți cunosc modul de viață ca să îmi dau cu părerea.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Hperaciditate la stomac, colicistita (fierea lenesa) care duce la ramanerea in stomac a unor elemente care nu au fost digerate, mancarea de mancaruri "grele" seara ca varza etc. Am enumerat o infima parte din cauze.
Uneori daca dormi prea mult pe partea dreapta poate sa te doara capul si sa-ti fie grata de la presarea prea tare a ficatului.

| Ineys a răspuns:

Bautura de seara.

| anonim_4396 explică (pentru Ineys):

Mahmureală. laughing

| TFL a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu cat de naspa e, am odata lipsa de calciu in organism si am zis ca mor iar odata am dat o bautura zdravana dupa ce am luat niste antibiotice ( efectiv uitasem lucrul asta ) a doua zi dimineata am crezut ca imi iese inima din piept

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

De la ceva ce ai mancat ieri, poate. De la glicemie mica, constipatie sau faptul ca nu ai baut suficienta apa ziua precedenta.

| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

E ceva ce se întâmplă destul de des în ultima vreme... Nu e ca și cum ar fi de la alimentație.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Totusi, ce rau simti dimineata? Ca si eu am crampe dimineata si nu stiu de ce, dar m-am obisnuit cu ele, cu timpul.

| Apokales a răspuns:

Scarba de viata, mi se intampla des, "ahhh... inca traiesc, de ce n-am murit in somn?!"

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor si tie iti este gandul la sarcina. Cum adica sa iti fie rau? Adica ameteli oboseli astea? poate fi din mai multe cauze: te trezesti sufocata ca trebuie aerisita camera (eu uneori dorm cu fereastra deschisa, si seara aduc o cana cu apa RECE, o schimb in fiecare seara ), trebuie sa bei apa si seara.
Eu patesc sa imi fie rau cand ma trezesc dupa ora 12 PM, toata ziua sunt lesinata.
Faci exercitii de respiratie, intinderi, bei multa apa RECE pana iti revii, ar trebui sa functioneze. Si daca mai apuci soarele trebuie sa stai la soare vreo 10-15 mnute zilnic.
Omit clatitul fetei cu apa rece rolling on the floor (dar la mine nu functioneaza, pentru ca eu cand ma ud ma apuca tristetea, incep sa plang. Nu stiu cum merge la altii. ). Si mananca fructe, legume proaspete, te ajuat sa iti revii.
Mie mi se mai face rau si cand dorm mai mult de 10 ore. Am avut extrem de rare momente in viata cand am dormit "bine". Dar de obicei starea de lesinata, eu am observat ca este de la respiratie. (desi nu fumez, dar stresul nah, asa m-am obisnuit sa respir repede si nu trag destul aer ). Exercitii de respiratie cu gura deschisa. Daca e vorba de ameteli cand te ridici "vezi negru", este deshidratare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-o mai moale cu consumul de bauturi alcoolice.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am înțeles. Mulțumesc. big grin

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Poți te rog să reformulezi propoziția?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru RazvanLegendaVie):

"De la ce imi poate fi rau dimineata, in afara de sarcina?".

| RazvanLegendaVie a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

A păi așa da, eu am început să mă gândesc la Râu crezând că nu a pus căciuliță?

| Onisim10 a răspuns:

Pentru ca ai mâncat, seara/noaptea, ceva care stomacului tău nu îi venea a manca.

| TFL a răspuns:

Cat ai avut la romana in liceul happy, pe gramatica ma refer

| anonim_4396 explică (pentru TFL):

Mi se părea și mie că nu sună bine. Cum e corect? laughing

Nu stiu mai exact, dar inteleg ce vrei sa zici prin intrebare, fa-ti si tu un test ceva sa fii sigura

Nici eu nu eram as la romana, dar e bine si asa eu ti-am inteles intrebarea big grin

| anonim_4396 explică (pentru TFL):

Nu-i nevoie. A fost un singur caz în istorie...acum vreo 2000 de ani.

| Kajun a răspuns:

Oboseală, stres