| CostinAlamariu a întrebat:

Realizez cât de ciudat sună întrebarea asta, dar mai este cineva care a observat o schimbare în gustul ouălor?

De la o vreme ouăle au un gust foarte ciudat. Am cumparat ouă de la magazine diferite, producători diferiți, de calitate diferită, am încercat să le prepar în mod diferit și cu toate astea întotdeauna au același gust ciudat distinctiv. De asemenea întotdeauna au fost proaspete, deci nici vorbă să fie aproape de data de expirare.

Dacă ar fi sa ma gandesc bine cred că gustul s-a schimbat de cand m-am vindecat de covid. Oare să fie din cauza asta?
Nu pot descrie schimbare de gust, dar as zice ca are o tentă ușor sulfurică.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dhdhhdhfhfh a răspuns:

Mă gândesc că e din cauza asta. Poate este un efect advers după vindecare

| 1997onur a răspuns:

Incerca oua de prepelița sa vezi ce bune sunt și fale cu unt sau cu ulei de masline

Doar ca eu ma satur mai greu laughing)) sunt mici rau ouale de prepelita si o data am bagat tot cofragul de 24 oua si am terminat tot laughing))