| blintzz a întrebat:

Recent am iesit din spital ca am avut niste ganglioni umflati cu puroi, am fost internat timp de 7 zile, aveam gatu foarte umflat, dar acum este mult mai bine, iau tratament acasa, si ce vreau sa va zic, daca am voie sa fumez? Doctora mi-a zis doar sa nu beau cu gheata si sa nu ma bag in apa la mare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa faci o pauza ca sa nu agravezi situatia.

| blintzz explică (pentru anonim_4396):

Si daca fumez 2 tigari pe zi, ar fi o problema asa grava?

| Andreea_Andreea_1992_ttli a răspuns:

Nu e chiar indicat sa fumezi. Asta depinde si de tine ca om. problema e ca iti poate irita gatul si iti pot reapara dureri. Nu ar fi chiar recomandat dar depinde de tine. Seara buna!

| blintzz explică (pentru Andreea_Andreea_1992_ttli):

Faza sta in felu urmator, cand aveam problema asta, nu ma durea deloc cand mancam, doar daca intorceam capul. Si nu fumez ca disperatul, ci 2 tigari pe zi, si vreau sa stiu daca ar fi o problema asa mare daca as fuma 2 tigari pe zi.

| Andreea_Andreea_1992_ttli a răspuns (pentru blintzz):

Nu ai ce sa patesti mare lucru. Ti-am spus doar sa iti irite mai rau gatu reapar dureri si dezvolti o noua infectie. Sa te faci bine!

| Lixandru_Madalina_1977 a răspuns:

Eu zic sa nu! poate e un bun motiv sa te lași! succes și gândește-te!

| Titta_Iulia_1966 a răspuns:

Poti sa fumezi dar nu exagera, da in gat cu extract de propolis pus pe un betisor cu vata, si poti sa pui si picaturi, cam zece. in un pic de apa sa le bei, propolisul e antibiotic natural.